De toegevoegde waarde van ZP App

Met ZP App heb je een complete oplossing uit één hand. Je hebt tijdregistratie, kilometerregistratie, kosten- en inkooporders en verkooporders. Dit is de basis waarmee iedere ZZP’er te maken heeft. Uit deze basis volgt de factuur. Deze kan in een handomdraai gemaakt worden. Je selecteert eenvoudig voor welke relaties je een factuur wil samenstellen.

Unieke factureermethode

Heel handig is het dat je zowel de tijd als de ritten en de verkooporders kunt combineren op één factuur. En als klap op de vuurpijl kun je ook meerdere relaties verzamelen voor één opdrachtgever. Zo eenvoudig is het. ZP App helpt je helemaal doordat je naar keuze eerst een conceptfactuur kunt maken. Je verstuurt het dus niet meteen maar kijkt eerst of alles netjes op de factuur staat. Ben je wat vergeten te boeken dan voeg je dat toe en je kiest ervoor dan een nieuwe conceptfactuur te maken of als het een wijziging van de boeking is, wordt deze automatisch in de conceptfactuur verwerkt. Daarna maak je de factuur definitief en kun je automatisch via e-mail versturen naar je klant.

Eenvoud

Je kunt de app vrijwel meteen gebruiken nadat je je hebt aangemeld. Het is heel eenvoudig in het gebruik. Overzichtelijke schermen die allemaal op dezelfde manier opgebouwd zijn. Bovendien zijn alle functies aan elkaar gekoppeld, zodat je met een eenvoudige muisklik vanuit je order doorklikt naar de factuur en naar het grootboek. Of andersom vanuit de factuur eenvoudig terug kijkt in de onderliggende boekingen. Je ziet eenvoudig bij de factuur welk bedrag er nog open staat en zodra er betaald is kun je dat eenvoudig aflezen.

Betaalbaar

De ZP App is betaalbaar. Wij werken met vaste abonnementsvormen. Je kiest uit een maand-, kwartaal- of jaarabonnement. Bij je keuze voor een kwartaal- of jaarabonnement profiteer je bovendien extra met een betalingskorting. Je betaalt nooit extra wanneer je meer klanten en facturen gaat krijgen. Alleen wanneer in de toekomst extra diensten aangesloten worden zoals bijvoorbeeld e-Facturatie (een dienst waarmee je facturen kunt inlezen en direct verwerken in de boekhouding) zullen daar extra kosten voor in rekening gebracht worden. Door onze ervaring en uitgebreid netwerk aan contacten zijn wij in staat de beste deal voor jou te sluiten. Wij het werk en jij het voordeel. Kortom ZP App biedt veel waar voor je geld: een volledige oplossing, gericht op jouw business, snel te gebruiken en eerlijk geprijsd.