De ontwikkelingen staan niet stil bij ZP App. Er worden in een hoog tempo nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Jij profiteert mee! Je betaalt niet bij wanneer nieuwe functionaliteit toegevoegd wordt. Behalve de diensten waar ZP App ook voor moet betalen. Wat kun je binnenkort verwachten?

  • Heb jij een wens die je graag in de app zou willen hebben? Aarzel niet en neem contact met mij op. We bespreken graag met jou nieuwe functionaliteit. Als het geschikt kan zijn voor een breder publiek, voegen we dat graag toe.
  • Scan en herken kosten- en inkoopfacturen.
  • e-Facturatie. Steeds meer bedrijven willen facturen via e-Facturatie ontvangen. e-Facturatie is niet het versturen van een e-mail met als bijlage de factuur in PDF formaat, nee het is het volledig elektronisch factureren zodat de ontvanger de factuur direct in zijn boekhoudsysteem kan verwerken. Deze dienst zal binnenkort toegevoegd worden aan ZP App.
  • Affiliate programma. Jij brengt nieuwe ZP’ers aan en je hoeft dat niet gratis te doen. Interessant? Houd de website in de gaten. Gerealiseerd. Meld je aan om te verdienen met ZP App. Ook als particulier mogelijk. Uitbetaling vindt dan plaats met keuzebonnen, zodat je zelf kunt kiezen voor een cadeaubon, VVV-bon, of welke bon dan ook. Keuze uit meer dan 80 bonnen. Heb je een KvK-nummer dan kun je een provisiefactuur sturen. Meldt je aan via deze link.
  • Import van verkooporders. Het blijkt dat veel ZP’ers orders in Excel bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan speciale acties, zoals de verkoop actieartikelen tijdens een evenement. Men wil dan de klantgegevens pas opnemen in een boekhoudsysteem als de klant de order betaald heeft. Een import functie met ZP App komt binnenkort. Je leest de orders in, waarbij ZP App de klant registreert, de order inboekt, direct factureert en compleet verwerkt in de boekhouding. Gerealiseerd. Je kunt een CSV bestand importeren in ZP App. De instructie daarvoor vindt je in de app. Ook is het mogelijk vanuit een ander systeem orders in te leggen in ZP App. Kijk daarvoor de instructies binnen de app of neem contact op met ons.
  • Handige module om abonnementen te registreren. Gerealiseerd. Deze zijn aangesloten op de unieke factuurmethode in ZP App. Dit proces kun je helemaal automatisch voor je laten werken. Ook de aanmaanmodule is gekoppeld zodat jij je volledig op jouw business kunt richten en dat ZP App ondertussen je klanten in de gaten houdt.
  • Flexibele aanmaanmodule. Jij bepaalt hoe je jouw klanten die vergeten te betalen op een keurige manier herinnert aan een openstaande betaling. Zo helpt ZP App jou om een betere kaspositie te krijgen. Gerealiseerd. Jij bepaalt hoe je de aanmaanmodule gebruikt. Per klant keuze: niet, informeel of formeel. Je krijgt sowieso iedere maandag een e-mail met een overzicht van achterstallige betalingen. Geheel automatisch. Je hoeft er dus niets voor te doen. Wanneer je informeel jou klant informeert doe je dat eenmalig op een vriendelijke manier met een bijlage waarin alle openstaande facturen opgesomd worden. Bij een formele aanmaning maak je gebruik van standaard aanwezige aanmaanbrieven. Indien gewenst pas je deze brieven naar eigen keuze aan.
  • Uniek factuurproces. Jij bepaalt of bij facturering de facturen volledig automatisch via e-mail verstuurd worden. Of jij bepaalt dat dit stap voor stap gaat: eerst een conceptfactuur, dan beoordelen en indien nodig corrigeren, dan definitief maken, dan versturen. Gerealiseerd. Intussen ook mogelijk om bijlagen aan de factuur toe te voegen, zoals getekende bezoekverslagen.