Fiscusproof bonnetjes niet meer kwijtraken

Dashboard ZP App

Wil je als ZZP’er eenvoudig bonnetjes bewaren in jouw administratie?

Wil je als ZZP’er heel simpel en snel bonnen en facturen verwerken in jouw administratie? Dat kan! Dankzij ZP App raak je nooit meer een bonnetje of factuur kwijt. Want voordat je een bonnetje of factuur überhaupt kwijt kunt raken heb je met de camera van jouw mobiel een foto gemaakt als bewijs en heb je het bonnetje al verwerkt in jouw administratie.

Jij wilt gewoon ondernemen. En daar horen facturen en bonnetjes gewoon bij. En al die papiertjes zijn een ramp. Een kwaad waar je van af wilt. En dat kan. Je kunt heel veel tijd winnen door slim met dat papier om te gaan. Nog steeds bewaart ruim 40 procent van de ondernemers in Nederland papieren bonnetjes in een schoenendoos of iets wat daar heel erg op lijkt (blijkt uit het onderzoek van ING in 2018).

Je gaat even een broodje halen bij de supermarkt die twee straten verderop is. Omdat je jouw lunch vergeten was en je na een ochtend op de bouwplaats gewerkt te hebben best wel trek had.

Een auto rijdt niet gratis op water. Je moet elke week minimaal een keertje tanken. Daar heb je sinds kort een tankpas voor. Of je werkt nog steeds met losse bonnetjes. Die dieselkosten moeten hoe dan ook gekoppeld worden met jouw boekhouding.

Gisteren heb je een boek gekocht die je gaat helpen om jouw online marketing te verbeteren. Je moet aan de Belastingdienst kunnen laten zien dat je dat boek voor jouw bedrijf gekocht hebt. Want anders krijg je die btw niet terug.

En voor jouw MacBook is het ook nog eens heel handig als je het bonnetje niet kwijt bent als jouw laptop opgestuurd moet worden en je nog garantie hebt.

Kortom. Het is heel handig als je bonnetjes en facturen op jouw mobiel kunt bewaren en in jouw administratie kunt zetten voordat je ze alweer kwijt bent.

Facturen met filtermogelijkheden in ZP App
kosten boeken verkort zp app
Factureren, bonnetjes scannen, btw-aangifte, automatische koppeling met jouw bank. Dit en nog veel meer regelt ZP App voor jou.

Zo werkt bonnen en facturen bewaren in ZP App

Dat werkt heel eenvoudig en snel:

 • Stap 1: je opent ZP App op jouw mobiel.
 • Stap 2: je scant de bon of je maakt een foto van de factuur met de camera van jouw mobiel.
 • Stap 3: je kunt de juiste informatie toevoegen aan jouw administratie. Zoals:
  • Een omschrijving.
  • De klant of het project.
  • De btw.
 • Stap 4: je maakt een interne factuur (kostenfactuur) die de boekhouding bijwerkt.
 • Stap 5: je kunt de gegevens eventueel doorbelasten naar de klant.
 • Stap 6: je doet een check. Is alles goed ingevuld?
 • Stap 7: je doet de btw-aangifte.

Stop met het overtypen van bonnetjes, facturen en declaraties. Start met tijd besparen dankzij ZP App! Dankzij ZP App raak je nooit meer een bonnetje kwijt.

Maar ZP App kan meer dan alleen maar bonnetjes en facturen bewaren

Bonnetjes bewaren is maar een van de functies van ZP App! Lees maar verder.

 • Waar je ook bent. Of je nu onderweg bent. Op het dak bij de klant. Op de bouwplaats. Thuis of op kantoor. Je kunt online altijd een bon of factuur verwerken. Met elk apparaat: Of je nu onderweg veel werkt met jouw mobiel of tablet en op kantoor met een laptop of vaste desktop. En het maakt niet uit welke browser je gebruikt.
 • En dat doe je helemaal veilig. Want ZP App is in de Cloud. Maar niet zomaar in de Cloud. Nee: al jouw bonnetjes en facturen worden in het geheim (versleuteld) bewaard.
 • En je kunt niet alleen facturen scannen en verwerken. ZP App is veel meer. Je gaat ook facturen maken en versturen vanuit ZP App.
 • Je hebt ondertussen namelijk al een offerte gemaakt. Die heb je verstuurd naar de potentiële klant. Die offerte heeft hij ondertussen al meteen geaccepteerd.
 • Je houdt al jouw kilometers bij. Samen met Google Maps. En ZP App is ook jouw urenregistratie. Je kunt elk uur (en elke minuut) aan klanten verantwoorden.
 • In ZP App bewaar je al jouw klantgegevens en leveranciergegevens: NAW-gegevens. Meerdere locaties. Projecten. Orders. Kilometers en gemaakte uren. Verkochte producten. Kortom: alles wat direct met een klant te maken heeft. Kort samengevat: een CRM-systeem.

Eigen ondernemers van ZP App reageren altijd positief. Want ze zijn minder tijd kwijt aan het zoeken van en naar bonnetjes. Ook als ze in Excel werken levert ZP App hen veel vrije tijd op. De app op zowel hun mobiel als hun laptop vinden ze fijn werken. ZP App automatiseert hun administratie. Veel gebeurt vanzelf. Zoals een betaalherinnering. De koppeling van een betaalde factuur met een gestort bedrag op hun bankrekening.

Maar ze zijn het meest blij met het feit dat ze dankzij ZP App in een opslag kunnen zien hoe hun bedrijf ervoor staat.

Grafiek gereden kilometers in ZP App

Maak kennis met ZP App en download ZP App gratis voor een maand

Je kunt vandaag jouw eerste tankbonnetje of lunchbonnetje al in ZP App invoeren. ZP App is jouw assistent om jouw bonnetjes digitaal te bewaren. Zonder ons raak je bonnetjes kwijt. Heb je geen inzicht in jouw uitgaven. En heb je niet zomaar toegang tot jouw administratie.

Je beheert jouw hele boekhouding in ZP App. Je loopt nooit meer btw mis. Je kunt altijd jouw voorgeschoten bedragen terugvragen van jouw eigen bedrijf.

Kortom: je bent dus ZZP’er? Dan kun je niet zonder de boekhoudapp van ZP App! De app lost jouw papieren chaos en bonnetjes chaos op.

ZP App factuur toevoegen
30 dagen gratis proberen

Wat klanten over ons zeggen

Bronkhorst Vormgever in de bouw

Gert Bronkhorst van Bronkhorst Vormgever in de bouw ontwerpt en bouwt woningen en verzorgt de inrichting ervan. Hij doet zijn administratie naar volle tevredenheid met ZP App. Gert:

“ZP App geeft mij in één oogopslag inzicht in mijn administratie. Ik zie altijd en overal realtime precies wat ik verdien en op welke punten het beter kan. Ik kan zelfs mijn ritten bijhouden in ZP App.”

“Gert gebruikt alle functionaliteiten van ZP App en bespaart daarmee veel tijd en geld: “Vroeger maakte ik al mijn facturen zelf in Excel. Alle andere activiteiten, zoals inkoop- en verkoopfacturen boeken, besteedde ik uit aan de boekhouder. Kortom: ingewikkeld en tijdrovend. Sinds ik met ZP App werk, kost de administratie me maximaal twee uur per week. Ideaal!”

Gert Bronkhorst, ZP App bespaart mij veel tijd en geld!

De mensen van Van der Wal Bouw en Onderhoud uit Zwijndrecht ontdekten ZP App dankzij hun boekhouder. Franciska van der Wal is enthousiast over de functionaliteiten en mogelijkheden van ZP App.

“ZP App is overzichtelijk en werkt heel handig. Als we vragen hebben, kunnen we rekenen op snelle en deskundige hulp. Dat is heel prettig.”

“Wat we ook heel erg waarderen, is dat ZP App klanten ook echt betrekt bij nieuwe ontwikkelingen. Zo bouwen de specialisten van ZP App nu aan een mogelijkheid om offertes in de app te maken. Doordat we kunnen meedenken wordt het een handige tool die niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere gebruikers tijdswinst oplevert!”

Piet van der Wal, Meedenken met nieuwe functionaliteiten

Tosca de Jong is al 15 jaar kraamverzorgster met een grote passie voor inrichting en interieur. Ruim een half jaar geleden nam haar hobby serieuzere vormen aan en startte ze de webshop P&T Originals 8175.nl. Een frisse, sfeervolle online winkel met alles om van je huis een thuis te maken.
Tosca is enthousiast over ZP App:

“Ik had me nog nooit eerder bezig gehouden met administratie en boekhouden. Bovendien ben ik niet zo handig met computers. Maar de mensen van ZP App verzekerden mij dat iedereen met deze app aan de slag kan. Dat klopt!”


Tosca de Jong beveelt ZP App van harte aan bij startende zzp’ers. “Het is een prachtig, eenvoudig systeem dat grandioos werkt. Wanneer ik met een vraag zit, krijg ik bijna direct antwoord van iemand met verstand van zaken. Ik maak veel gebruik van de kosten- en verkoopfunctionaliteiten van de app. De specialisten van ZP App hebben zelfs een aantal superhandige koppelingen voor mij ingebouwd. Ik kan nu echt fluitend boekhouden!”

Tosca de Jong, Fluitend boekhouden
Blankestijn Verspaning

Gerard Blankestijn startte recent met Blankestijn Verspaning. Deze toeleverancier van de metaalbewerkingsindustrie koos heel bewust voor ZP App. Blankestijn:

“ZP App is voor ons de ideale oplossing. We profiteren van een duidelijke en overzichtelijke administratie en besparen tegelijkertijd op boekhoudkundige kosten.”

“De belangrijkste pluspunten van ZP App voor ons bedrijf zijn dat de pakbon en de factuur gekoppeld zijn. De pakbon is in samenspraak met ons ontwikkeld. Dat betekent dat facturatie niet meer is dan controleren en verzenden. Dat bespaart veel tijd. Iedere zelfstandig ondernemer, in welke sector ook, heeft in mijn beleving baat bij ZP App. Bonnetjes en kilometers zijn eenvoudig in te voeren, zonder administratieve rompslomp. Kortom: ZP App is een heel handig programma voor een goede prijs.”

Gerard Blankestijn, Programma op maat voor een goede prijs
Barmentlo Management en Consultancy BV

Gert Barmentlo is als freelance (project)manager en consultant op het gebied van ICT, ERP en WMS bekend met diverse softwaresystemen voor administratie. Barmentlo maakt met zijn bedrijf Barmentlo Management en Consultancy BV bewust gebruik van ZP App.
Gert Barmentlo:

“ZP App is een hele gebruiksvriendelijke oplossing met eenvoudige invoermogelijkheden, duidelijke overzichten en filtermogelijkheden. Je kunt makkelijk uren en ritten vastleggen en eenvoudig factureren.”

“Omdat ZP App een cloud oplossing is, kan je als zelfstandige altijd en overal bij je gegevens. Daarnaast is de support bij ZP App top geregeld. Bij vragen of onduidelijkheden krijg je snel en adequaat antwoord. Daarnaast luistert de appbouwer als je tips geeft ter verbetering. Ze worden vaak meegenomen bij nieuwe releases van ZP App. De gebruiksvriendelijkheid en de goede support zorgen ervoor dat ik deze oplossing graag aanbeveel aan zelfstandig ondernemers.”

Gert Barmentlo, Gebruiksvriendelijk en top support
Zeus advies

Zeus Advies adviseert sinds 2015 bedrijven op het gebied van verzuim en personeel. Lonneke Achthoven is de drijvende kracht achter dit mooie bedrijf. Lonneke gebruikt ZP App voor het registeren van de gewerkte uren en het maken van facturen.

“Het grote voordeel van ZP App vind ik de lage kosten. Omdat ik geen boekhoudkundige achtergrond heb, moest ik wel even mijn weg vinden in het programma. Maar heb je het een paar keer gedaan, dan gaat alles makkelijk en snel.”

“Wat ik ook erg handig vind, is dat er in ZP App ook ruimte is voor prospects en gespreksnotities. Omdat het een online applicatie is, kan ik altijd en overal mijn boekhouding bijwerken. Ideaal! Ik stuur elk kwartaal mijn accountant een bericht dat mijn boekhouding klaar is. Vervolgens kan hij eenvoudig en snel alles controleren en de btw aangifte in orde maken. Mijn administratie is zo geregeld! Wat ik ook heel fijn vind, is de snelle support en continue ontwikkeling van de app. Regelmatig zie je dat zaken verbeterd en uitgebreid worden.”

Lonneke Achthoven, Mooie, goedkope oplossing