Overzicht in jouw bedrijfsadministratie?!

Dashboard ZP App

Je zult maar een nieuw YouTube hebben bedacht of de grondlegger zijn van Facebook. Jij en ik zijn dat niet, maar je bent wel het prachtig voorbeeld hoe je leven radicaal kan veranderen. Want jij bent ondernemer.

Waarom is het zo geweldig om ondernemer te zijn? Je werkt met passie! Je bent onafhankelijk! En je hebt een geweldig verantwoordelijkheidsgevoel!

En waarom is het iets minder geweldig om ondernemer te zijn? Denk je dan meteen aan jouw onoverzichtelijk Excel-bestand of de schoenendoos helemaal vol met bonnetjes? Dan hebben wij de oplossing!

De oplossing van een online ZZP boekhouder!

Overzicht in jouw bedrijfs-administratie?!

Dashboard ZP App

Je zult maar een nieuw YouTube hebben bedacht of de grondlegger zijn van Facebook. Jij en ik zijn dat niet, maar je bent wel het prachtig voorbeeld hoe je leven radicaal kan veranderen. Want jij bent ondernemer.

Waarom is het zo geweldig om ondernemer te zijn? Je werkt met passie! Je bent onafhankelijk! En je hebt een geweldig verantwoordelijkheidsgevoel!

En waarom is het iets minder geweldig om ondernemer te zijn? Denk je dan meteen aan jouw onoverzichtelijk Excel-bestand of de schoenendoos helemaal vol met bonnetjes? Dan hebben wij de oplossing!

De oplossing van een online ZZP boekhouder!

verkoop boeken verkort zp app

Online ZZP boekhouder

Hoe leuk vind jij administratief werk? Vervelend? Dat weten we. Maar we weten ook hoe belangrijk het is om je administratie goed op orde te hebben. Daarom hebben wij het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Maak eenvoudig foto’s van je bonnetjes, en zet eenvoudig je facturen, orders en gemaakte kilometers in de app. Klaar! Nooit meer bonnetjes kwijt en nooit meer bonnetjes overtypen. Zo is je administratie in een handeling opgeruimd en hou je je eigen administratie zonder moeite bij. 

Nooit meer zelf boekhouden. Je hoeft alleen je financiële stukken aan te leveren.

  • Orders maken, facturen maken, kilometers registreren. Snel zet je dit in de app en deel je met de klant.
  • Geen papierwerk. Een grote kast vol orders is niet meer nodig. Je hele financiële archief vind je op je smartphone, je tablet of je laptop. Veilig in de Cloud!
  • Eenvoudig samenwerken met je accountant. Jouw boekhouder of accountant heeft toegang tot hetzelfde portaal in de app en heeft altijd inzicht in jouw informatie.

Geen enkele administratieve handeling hoeft nog worden uitgevoerd door jouw boekhouder of accountant. De app werkt immers 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het gemak van online boekhouden.

De ideale online boekhouder

De ZP App is het ideale pakket voor jou als ondernemer als je zelf wilt blijven boekhouden en facturen. Automatisch inlezen van bankafschriften, online samenwerken met jouw boekhouder of accountant, btw-aangifte, onbeperkt factureren en nog veel meer.

Ontdek zelf hoe eenvoudig en compleet de ZP App is. Probeer direct de App gratis en vrijblijvend uit, je zit nergens aan vast.

ZP App werkt volledig online, zodat je niets hoeft te downloaden.

Maak een proefaccount aan en start over vijf minuten met jouw online boekhouding.

ZP App factuur toevoegen
30 dagen gratis proberen

Wat klanten over ons zeggen

Bronkhorst Vormgever in de bouw

Gert Bronkhorst van Bronkhorst Vormgever in de bouw ontwerpt en bouwt woningen en verzorgt de inrichting ervan. Hij doet zijn administratie naar volle tevredenheid met ZP App. Gert:

“ZP App geeft mij in één oogopslag inzicht in mijn administratie. Ik zie altijd en overal realtime precies wat ik verdien en op welke punten het beter kan. Ik kan zelfs mijn ritten bijhouden in ZP App.”

“Gert gebruikt alle functionaliteiten van ZP App en bespaart daarmee veel tijd en geld: “Vroeger maakte ik al mijn facturen zelf in Excel. Alle andere activiteiten, zoals inkoop- en verkoopfacturen boeken, besteedde ik uit aan de boekhouder. Kortom: ingewikkeld en tijdrovend. Sinds ik met ZP App werk, kost de administratie me maximaal twee uur per week. Ideaal!”

Gert Bronkhorst, ZP App bespaart mij veel tijd en geld!

De mensen van Van der Wal Bouw en Onderhoud uit Zwijndrecht ontdekten ZP App dankzij hun boekhouder. Franciska van der Wal is enthousiast over de functionaliteiten en mogelijkheden van ZP App.

“ZP App is overzichtelijk en werkt heel handig. Als we vragen hebben, kunnen we rekenen op snelle en deskundige hulp. Dat is heel prettig.”

“Wat we ook heel erg waarderen, is dat ZP App klanten ook echt betrekt bij nieuwe ontwikkelingen. Zo bouwen de specialisten van ZP App nu aan een mogelijkheid om offertes in de app te maken. Doordat we kunnen meedenken wordt het een handige tool die niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere gebruikers tijdswinst oplevert!”

Piet van der Wal, Meedenken met nieuwe functionaliteiten

Tosca de Jong is al 15 jaar kraamverzorgster met een grote passie voor inrichting en interieur. Ruim een half jaar geleden nam haar hobby serieuzere vormen aan en startte ze de webshop P&T Originals 8175.nl. Een frisse, sfeervolle online winkel met alles om van je huis een thuis te maken.
Tosca is enthousiast over ZP App:

“Ik had me nog nooit eerder bezig gehouden met administratie en boekhouden. Bovendien ben ik niet zo handig met computers. Maar de mensen van ZP App verzekerden mij dat iedereen met deze app aan de slag kan. Dat klopt!”


Tosca de Jong beveelt ZP App van harte aan bij startende zzp’ers. “Het is een prachtig, eenvoudig systeem dat grandioos werkt. Wanneer ik met een vraag zit, krijg ik bijna direct antwoord van iemand met verstand van zaken. Ik maak veel gebruik van de kosten- en verkoopfunctionaliteiten van de app. De specialisten van ZP App hebben zelfs een aantal superhandige koppelingen voor mij ingebouwd. Ik kan nu echt fluitend boekhouden!”

Tosca de Jong, Fluitend boekhouden
Blankestijn Verspaning

Gerard Blankestijn startte recent met Blankestijn Verspaning. Deze toeleverancier van de metaalbewerkingsindustrie koos heel bewust voor ZP App. Blankestijn:

“ZP App is voor ons de ideale oplossing. We profiteren van een duidelijke en overzichtelijke administratie en besparen tegelijkertijd op boekhoudkundige kosten.”

“De belangrijkste pluspunten van ZP App voor ons bedrijf zijn dat de pakbon en de factuur gekoppeld zijn. De pakbon is in samenspraak met ons ontwikkeld. Dat betekent dat facturatie niet meer is dan controleren en verzenden. Dat bespaart veel tijd. Iedere zelfstandig ondernemer, in welke sector ook, heeft in mijn beleving baat bij ZP App. Bonnetjes en kilometers zijn eenvoudig in te voeren, zonder administratieve rompslomp. Kortom: ZP App is een heel handig programma voor een goede prijs.”

Gerard Blankestijn, Programma op maat voor een goede prijs
Barmentlo Management en Consultancy BV

Gert Barmentlo is als freelance (project)manager en consultant op het gebied van ICT, ERP en WMS bekend met diverse softwaresystemen voor administratie. Barmentlo maakt met zijn bedrijf Barmentlo Management en Consultancy BV bewust gebruik van ZP App.
Gert Barmentlo:

“ZP App is een hele gebruiksvriendelijke oplossing met eenvoudige invoermogelijkheden, duidelijke overzichten en filtermogelijkheden. Je kunt makkelijk uren en ritten vastleggen en eenvoudig factureren.”

“Omdat ZP App een cloud oplossing is, kan je als zelfstandige altijd en overal bij je gegevens. Daarnaast is de support bij ZP App top geregeld. Bij vragen of onduidelijkheden krijg je snel en adequaat antwoord. Daarnaast luistert de appbouwer als je tips geeft ter verbetering. Ze worden vaak meegenomen bij nieuwe releases van ZP App. De gebruiksvriendelijkheid en de goede support zorgen ervoor dat ik deze oplossing graag aanbeveel aan zelfstandig ondernemers.”

Gert Barmentlo, Gebruiksvriendelijk en top support
Zeus advies

Zeus Advies adviseert sinds 2015 bedrijven op het gebied van verzuim en personeel. Lonneke Achthoven is de drijvende kracht achter dit mooie bedrijf. Lonneke gebruikt ZP App voor het registeren van de gewerkte uren en het maken van facturen.

“Het grote voordeel van ZP App vind ik de lage kosten. Omdat ik geen boekhoudkundige achtergrond heb, moest ik wel even mijn weg vinden in het programma. Maar heb je het een paar keer gedaan, dan gaat alles makkelijk en snel.”

“Wat ik ook erg handig vind, is dat er in ZP App ook ruimte is voor prospects en gespreksnotities. Omdat het een online applicatie is, kan ik altijd en overal mijn boekhouding bijwerken. Ideaal! Ik stuur elk kwartaal mijn accountant een bericht dat mijn boekhouding klaar is. Vervolgens kan hij eenvoudig en snel alles controleren en de btw aangifte in orde maken. Mijn administratie is zo geregeld! Wat ik ook heel fijn vind, is de snelle support en continue ontwikkeling van de app. Regelmatig zie je dat zaken verbeterd en uitgebreid worden.”

Lonneke Achthoven, Mooie, goedkope oplossing