Boekhouden voor accountants met ondernemers

Dashboard ZP App

Hoe beschrijf je jouw toekomst?

Bestaat de oude en vertrouwde boekhouder op de hoek van de straat nog wel?

Accountancy is een prachtig vak. Maar wel een vak dat enorm verandert en gaat veranderen.

Jouw minder leuke, misschien wel saaie, werk verdwijnt steeds meer. Processen worden geautomatiseerd en verdwijnen zelfs.

Wat is de toekomst? De behoefte van betrouwbaar advies zal steeds meer gevraagd worden door jouw klanten.

De accountant die bezig is met bonnetjes, jaarrekeningen, btw-aangifte sen belastingaangiftes van kleine ondernemers verdwijnt.

De ondernemer gaat namelijk steeds meer zelf doen. In samenwerking met jou. Hij gaat zelf factureren, bonnetjes scannen en de btw-aangifte doen.

Dan is het belangrijk dat jij in dezelfde app werkt als jouw klant.

Daarvoor is online boekhouden met ZP App. Voor accountants en voor ondernemers.

Ondernemen met ZP App

Samen boekhouden met jouw klanten

Is er iets wat jij en jouw computer niet samen kunnen?

Met ZP App kan jouw klant, de ondernemer, zelf zijn administratie bijhouden. Of hij nu werkt met zijn mobiel, tablet, laptop of desktop.

Ken jij als accountant jouw klant, zijn financiën en zijn branche? Misschien zelfs zijn gezinssituatie? Je hebt alle informatie van jouw klanten nodig om hem goed te helpen.

Jouw taak wordt coachen en meedenken.

Dat kan met ZP App. Een eenvoudige app die je overal ter wereld kunt gebruiken. Op elk device. ZP App is een app die best wel wat voordelen biedt voor jou als accountant. ZP App is een app die:

  • Eenvoudig te gebruiken is voor jou als accountant en voor jouw klant de ondernemer.
  • Compliance is met de nieuwste wet- en regelgeving.
  • Zorgt dat je meer klanten kunt helpen, wat zorgt voor meer omzet met dezelfde kosten.
  • Wanneer de ondernemer zelf inboekt, vergroot je je werkveld en maak je je eigen werk eenvoudiger.

Bij ZP App krijg je als accountant een gratis account en een gratis demo administratie!

ZP App zorgt dat jij meer tijd hebt voor jouw klant

Het accountancy dashboard van ZP App laat in een oogopslag de financiële situatie van jouw klanten zien. Zo weet je precies welke vragen jij voor jouw klanten moet beantwoorden.

Je hebt meteen inzichten in de facturen, orders, kilometers, urenregistraties van jouw klant. Je weet gelijk wat je voor jouw klant moet doen. Welke facturen er nog gecontroleerd moeten worden of welke mutaties verwerkt moeten worden. En je genereert heel eenvoudig de btw-aangifte van jouw klanten.

Met ZP App kun je administratieve taken efficiënter uitvoeren. Daardoor heb je meer tijd over om jouw klanten actief te adviseren en je volledig te focussen op de samenwerking met jouw klant.

Ontdek zelf hoe eenvoudig en compleet de ZP App is. Probeer direct de App gratis en vrijblijvend uit, je zit nergens aan vast.

ZP App werkt volledig online, zodat je niets hoeft te downloaden.

Maak een proefaccount aan en start over vijf minuten met proberen.

sparen-spaardoelen-gegenereerd-spaarplan-gefiatteerd-en-geactualiseerd-en-zichtbaar-in-dashboard-zp-app

Raad je ZP App anderen aan, dan factureer jij het abonnementsgeld aan jouw klant en jij krijgt van ZP App een factuur. Hierbij gelden de volgende kortingen:

  • Jaarabonnement: Eerste jaar factuur van ZP App voor 75%. Volgende jaren 85%. Jouw marge is dus respectievelijk 25% en 15%
  • Kwartaalabonnement: Eerste kwartaal factuur van ZP App voor 80%. Volgende kwartalen 90%. Jouw marge is respectievelijk 20% en 10%
  • Maandabonnement: Eerste maand factuur van ZP App voor 85%. Volgende maanden 95%. Jouw marge is 15% en 5%
Aanmelden accountant

Wat klanten over ons zeggen

Bronkhorst Vormgever in de bouw

Gert Bronkhorst van Bronkhorst Vormgever in de bouw ontwerpt en bouwt woningen en verzorgt de inrichting ervan. Hij doet zijn administratie naar volle tevredenheid met ZP App. Gert:

“ZP App geeft mij in één oogopslag inzicht in mijn administratie. Ik zie altijd en overal realtime precies wat ik verdien en op welke punten het beter kan. Ik kan zelfs mijn ritten bijhouden in ZP App.”

“Gert gebruikt alle functionaliteiten van ZP App en bespaart daarmee veel tijd en geld: “Vroeger maakte ik al mijn facturen zelf in Excel. Alle andere activiteiten, zoals inkoop- en verkoopfacturen boeken, besteedde ik uit aan de boekhouder. Kortom: ingewikkeld en tijdrovend. Sinds ik met ZP App werk, kost de administratie me maximaal twee uur per week. Ideaal!”

Gert Bronkhorst, ZP App bespaart mij veel tijd en geld!

De mensen van Van der Wal Bouw en Onderhoud uit Zwijndrecht ontdekten ZP App dankzij hun boekhouder. Franciska van der Wal is enthousiast over de functionaliteiten en mogelijkheden van ZP App.

“ZP App is overzichtelijk en werkt heel handig. Als we vragen hebben, kunnen we rekenen op snelle en deskundige hulp. Dat is heel prettig.”

“Wat we ook heel erg waarderen, is dat ZP App klanten ook echt betrekt bij nieuwe ontwikkelingen. Zo bouwen de specialisten van ZP App nu aan een mogelijkheid om offertes in de app te maken. Doordat we kunnen meedenken wordt het een handige tool die niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere gebruikers tijdswinst oplevert!”

Piet van der Wal, Meedenken met nieuwe functionaliteiten

Tosca de Jong is al 15 jaar kraamverzorgster met een grote passie voor inrichting en interieur. Ruim een half jaar geleden nam haar hobby serieuzere vormen aan en startte ze de webshop P&T Originals 8175.nl. Een frisse, sfeervolle online winkel met alles om van je huis een thuis te maken.
Tosca is enthousiast over ZP App:

“Ik had me nog nooit eerder bezig gehouden met administratie en boekhouden. Bovendien ben ik niet zo handig met computers. Maar de mensen van ZP App verzekerden mij dat iedereen met deze app aan de slag kan. Dat klopt!”


Tosca de Jong beveelt ZP App van harte aan bij startende zzp’ers. “Het is een prachtig, eenvoudig systeem dat grandioos werkt. Wanneer ik met een vraag zit, krijg ik bijna direct antwoord van iemand met verstand van zaken. Ik maak veel gebruik van de kosten- en verkoopfunctionaliteiten van de app. De specialisten van ZP App hebben zelfs een aantal superhandige koppelingen voor mij ingebouwd. Ik kan nu echt fluitend boekhouden!”

Tosca de Jong, Fluitend boekhouden
Blankestijn Verspaning

Gerard Blankestijn startte recent met Blankestijn Verspaning. Deze toeleverancier van de metaalbewerkingsindustrie koos heel bewust voor ZP App. Blankestijn:

“ZP App is voor ons de ideale oplossing. We profiteren van een duidelijke en overzichtelijke administratie en besparen tegelijkertijd op boekhoudkundige kosten.”

“De belangrijkste pluspunten van ZP App voor ons bedrijf zijn dat de pakbon en de factuur gekoppeld zijn. De pakbon is in samenspraak met ons ontwikkeld. Dat betekent dat facturatie niet meer is dan controleren en verzenden. Dat bespaart veel tijd. Iedere zelfstandig ondernemer, in welke sector ook, heeft in mijn beleving baat bij ZP App. Bonnetjes en kilometers zijn eenvoudig in te voeren, zonder administratieve rompslomp. Kortom: ZP App is een heel handig programma voor een goede prijs.”

Gerard Blankestijn, Programma op maat voor een goede prijs
Barmentlo Management en Consultancy BV

Gert Barmentlo is als freelance (project)manager en consultant op het gebied van ICT, ERP en WMS bekend met diverse softwaresystemen voor administratie. Barmentlo maakt met zijn bedrijf Barmentlo Management en Consultancy BV bewust gebruik van ZP App.
Gert Barmentlo:

“ZP App is een hele gebruiksvriendelijke oplossing met eenvoudige invoermogelijkheden, duidelijke overzichten en filtermogelijkheden. Je kunt makkelijk uren en ritten vastleggen en eenvoudig factureren.”

“Omdat ZP App een cloud oplossing is, kan je als zelfstandige altijd en overal bij je gegevens. Daarnaast is de support bij ZP App top geregeld. Bij vragen of onduidelijkheden krijg je snel en adequaat antwoord. Daarnaast luistert de appbouwer als je tips geeft ter verbetering. Ze worden vaak meegenomen bij nieuwe releases van ZP App. De gebruiksvriendelijkheid en de goede support zorgen ervoor dat ik deze oplossing graag aanbeveel aan zelfstandig ondernemers.”

Gert Barmentlo, Gebruiksvriendelijk en top support
Zeus advies

Zeus Advies adviseert sinds 2015 bedrijven op het gebied van verzuim en personeel. Lonneke Achthoven is de drijvende kracht achter dit mooie bedrijf. Lonneke gebruikt ZP App voor het registeren van de gewerkte uren en het maken van facturen.

“Het grote voordeel van ZP App vind ik de lage kosten. Omdat ik geen boekhoudkundige achtergrond heb, moest ik wel even mijn weg vinden in het programma. Maar heb je het een paar keer gedaan, dan gaat alles makkelijk en snel.”

“Wat ik ook erg handig vind, is dat er in ZP App ook ruimte is voor prospects en gespreksnotities. Omdat het een online applicatie is, kan ik altijd en overal mijn boekhouding bijwerken. Ideaal! Ik stuur elk kwartaal mijn accountant een bericht dat mijn boekhouding klaar is. Vervolgens kan hij eenvoudig en snel alles controleren en de btw aangifte in orde maken. Mijn administratie is zo geregeld! Wat ik ook heel fijn vind, is de snelle support en continue ontwikkeling van de app. Regelmatig zie je dat zaken verbeterd en uitgebreid worden.”

Lonneke Achthoven, Mooie, goedkope oplossing