Geld verdienen, energie krijgen én ondernemers helpen 

Dashboard ZP App

Van onze ondernemers horen we het heel vaak. Hoe vervelend ze administratief werk vinden. Maar we weten bij ZP App ook hoe belangrijk het voor hen is om hun administratie goed op orde te hebben.

Boekhouden is voor de meeste ondernemers niet een hobby. Ze trekken al wit weg als ze denken aan facturen, orders, kilometers bijhouden en uren bijhouden.

Maar ben jij juist diegene die hier energie van krijgt? En heb je tijd en zin om ondernemers betaald te helpen?

Dan ben je op de juiste pagina belandt. Want dan kun jij je nuttig maken en geld verdienen. Zonder dat je gediplomeerd boekhouder of accountant bent. En vanaf jouw eigen keukentafel.

Lees dan verder hoe dat kan met ZP App…

Ondernemen met ZP App

Geld verdienen en energie krijgen door boekhouden met ondernemers

ZP App is online boekhouden, speciaal voor ondernemers. Ondernemers die geen verstand hebben van administratie. Boekhouden in eenvoudige taal en zonder gedoe.

Daarom is ZP App zo interessant voor jou.

Jij kunt ondernemers helpen met hun administratieve taken. Waar zij geen tijd voor hebben, waar zij niet aan toe komen en het vaak ook niet goed doen.

Denk aan facturen naar hun klanten versturen, de inkoop en de verkoop bijhouden van het bedrijf, uren registreren en de btw aangeven bij de Belastingdienst.

En heel eenvoudig kun je met dezelfde app zoveel ondernemers helpen als jij wilt en tijd voor hebt. De ideale bijbaan. Nietwaar?

Zo wordt jij de vriend, het maatje van de ondernemer. Daarom ben jij vanaf vandaag ZP-maatje.

Jij zorgt voor een goede en professionele boekhouding. Een blije ondernemer. Voor jezelf een gevulde portemonnee. En het geeft jouw energie omdat je anderen helpt met wat jij leuk vindt.

Je kunt ook adviseren. Wanneer ondernemers zelf hun administratie willen doen met behulp van ZP App, ben jij hun ondersteunende administratief medewerker. Je hoeft alleen maar mee te kijken, te controleren en tips en advies te geven. Eenmalig of doorlopend. Jij bepaalt.

aanmelding proefabonnee zp app

Beveel je anderen de ZP App aan, dan factureer jij het abonnementsgeld aan jouw klant en jij krijgt van ZP App een factuur. Je moet dan wel ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel. Vergeet niet bij je aanmelding jouw KvK-nummer in te vullen. De volgende kortingen zijn van toepassing:

  • Jaarabonnement: Eerste jaar factuur van ZP App voor 75%. Volgende jaren 85%. Jouw marge is dus respectievelijk 25% en 15%
  • Kwartaalabonnement: Eerste kwartaal factuur van ZP App voor 80%. Volgende kwartalen 90%. Jouw marge is respectievelijk 20% en 10%
  • Maandabonnement: Eerste maand factuur van ZP App voor 85%. Volgende maanden 95%. Jouw marge is 15% en 5%

Eenvoudig aanmelden

Super enthousiast?

Of twijfel je nog?

Probeer het gewoon even uit. Kijk of het wat voor je is.

Neus rond in de app.

Maak even snel een testaccount aan en bekijk de app al binnen vijf minuten.

Wordt ZP-maatje

Wat klanten over ons zeggen

Bronkhorst Vormgever in de bouw

Gert Bronkhorst van Bronkhorst Vormgever in de bouw ontwerpt en bouwt woningen en verzorgt de inrichting ervan. Hij doet zijn administratie naar volle tevredenheid met ZP App. Gert:

“ZP App geeft mij in één oogopslag inzicht in mijn administratie. Ik zie altijd en overal realtime precies wat ik verdien en op welke punten het beter kan. Ik kan zelfs mijn ritten bijhouden in ZP App.”

“Gert gebruikt alle functionaliteiten van ZP App en bespaart daarmee veel tijd en geld: “Vroeger maakte ik al mijn facturen zelf in Excel. Alle andere activiteiten, zoals inkoop- en verkoopfacturen boeken, besteedde ik uit aan de boekhouder. Kortom: ingewikkeld en tijdrovend. Sinds ik met ZP App werk, kost de administratie me maximaal twee uur per week. Ideaal!”

Gert Bronkhorst, ZP App bespaart mij veel tijd en geld!

De mensen van Van der Wal Bouw en Onderhoud uit Zwijndrecht ontdekten ZP App dankzij hun boekhouder. Franciska van der Wal is enthousiast over de functionaliteiten en mogelijkheden van ZP App.

“ZP App is overzichtelijk en werkt heel handig. Als we vragen hebben, kunnen we rekenen op snelle en deskundige hulp. Dat is heel prettig.”

“Wat we ook heel erg waarderen, is dat ZP App klanten ook echt betrekt bij nieuwe ontwikkelingen. Zo bouwen de specialisten van ZP App nu aan een mogelijkheid om offertes in de app te maken. Doordat we kunnen meedenken wordt het een handige tool die niet alleen voor onszelf, maar ook voor andere gebruikers tijdswinst oplevert!”

Piet van der Wal, Meedenken met nieuwe functionaliteiten

Tosca de Jong is al 15 jaar kraamverzorgster met een grote passie voor inrichting en interieur. Ruim een half jaar geleden nam haar hobby serieuzere vormen aan en startte ze de webshop P&T Originals 8175.nl. Een frisse, sfeervolle online winkel met alles om van je huis een thuis te maken.
Tosca is enthousiast over ZP App:

“Ik had me nog nooit eerder bezig gehouden met administratie en boekhouden. Bovendien ben ik niet zo handig met computers. Maar de mensen van ZP App verzekerden mij dat iedereen met deze app aan de slag kan. Dat klopt!”


Tosca de Jong beveelt ZP App van harte aan bij startende zzp’ers. “Het is een prachtig, eenvoudig systeem dat grandioos werkt. Wanneer ik met een vraag zit, krijg ik bijna direct antwoord van iemand met verstand van zaken. Ik maak veel gebruik van de kosten- en verkoopfunctionaliteiten van de app. De specialisten van ZP App hebben zelfs een aantal superhandige koppelingen voor mij ingebouwd. Ik kan nu echt fluitend boekhouden!”

Tosca de Jong, Fluitend boekhouden
Blankestijn Verspaning

Gerard Blankestijn startte recent met Blankestijn Verspaning. Deze toeleverancier van de metaalbewerkingsindustrie koos heel bewust voor ZP App. Blankestijn:

“ZP App is voor ons de ideale oplossing. We profiteren van een duidelijke en overzichtelijke administratie en besparen tegelijkertijd op boekhoudkundige kosten.”

“De belangrijkste pluspunten van ZP App voor ons bedrijf zijn dat de pakbon en de factuur gekoppeld zijn. De pakbon is in samenspraak met ons ontwikkeld. Dat betekent dat facturatie niet meer is dan controleren en verzenden. Dat bespaart veel tijd. Iedere zelfstandig ondernemer, in welke sector ook, heeft in mijn beleving baat bij ZP App. Bonnetjes en kilometers zijn eenvoudig in te voeren, zonder administratieve rompslomp. Kortom: ZP App is een heel handig programma voor een goede prijs.”

Gerard Blankestijn, Programma op maat voor een goede prijs
Barmentlo Management en Consultancy BV

Gert Barmentlo is als freelance (project)manager en consultant op het gebied van ICT, ERP en WMS bekend met diverse softwaresystemen voor administratie. Barmentlo maakt met zijn bedrijf Barmentlo Management en Consultancy BV bewust gebruik van ZP App.
Gert Barmentlo:

“ZP App is een hele gebruiksvriendelijke oplossing met eenvoudige invoermogelijkheden, duidelijke overzichten en filtermogelijkheden. Je kunt makkelijk uren en ritten vastleggen en eenvoudig factureren.”

“Omdat ZP App een cloud oplossing is, kan je als zelfstandige altijd en overal bij je gegevens. Daarnaast is de support bij ZP App top geregeld. Bij vragen of onduidelijkheden krijg je snel en adequaat antwoord. Daarnaast luistert de appbouwer als je tips geeft ter verbetering. Ze worden vaak meegenomen bij nieuwe releases van ZP App. De gebruiksvriendelijkheid en de goede support zorgen ervoor dat ik deze oplossing graag aanbeveel aan zelfstandig ondernemers.”

Gert Barmentlo, Gebruiksvriendelijk en top support
Zeus advies

Zeus Advies adviseert sinds 2015 bedrijven op het gebied van verzuim en personeel. Lonneke Achthoven is de drijvende kracht achter dit mooie bedrijf. Lonneke gebruikt ZP App voor het registeren van de gewerkte uren en het maken van facturen.

“Het grote voordeel van ZP App vind ik de lage kosten. Omdat ik geen boekhoudkundige achtergrond heb, moest ik wel even mijn weg vinden in het programma. Maar heb je het een paar keer gedaan, dan gaat alles makkelijk en snel.”

“Wat ik ook erg handig vind, is dat er in ZP App ook ruimte is voor prospects en gespreksnotities. Omdat het een online applicatie is, kan ik altijd en overal mijn boekhouding bijwerken. Ideaal! Ik stuur elk kwartaal mijn accountant een bericht dat mijn boekhouding klaar is. Vervolgens kan hij eenvoudig en snel alles controleren en de btw aangifte in orde maken. Mijn administratie is zo geregeld! Wat ik ook heel fijn vind, is de snelle support en continue ontwikkeling van de app. Regelmatig zie je dat zaken verbeterd en uitgebreid worden.”

Lonneke Achthoven, Mooie, goedkope oplossing